Background image

Lid worden van
het Jeugdwerk

Lees meer
Twitter

Trollen

Wil jij spannende avonturen, buiten spelen, nieuwe vrienden of vriendinnetjes en ben jij tussen de 4 en 7 jaar?

Kom dan een keertje kijken bij de Trollen in de blokhut van Jong Nederland aan de Dijkstraat 34A. Wij zijn de jongste groep van Jong Nederland Asten en doen daar iedere zaterdagochtend tussen 10:00 en 11:30 super leuke dingen.

Als het mooi weer is zijn we natuurlijk vaak in het bos te vinden, waar we bijvoorbeeld verstoppertje, vlag-verovertje of levend kwartet doen. Ook bouwen we hutten of doen we een spannende, avontuurlijke speurtocht door het bos.

Binnen doen we ook allerhande leuke dingen, zoals kringspelletjes, chinees voetbal, knutselen of trefbal, wat de papa’s en mama’s vaak ook erg leuk vinden!

Ook hebben we elk jaar 1 of 2 keer een weekend. Alle trollen mogen dan 1 nachtje (of zelfs 2!) in de blokhut slapen. Wat we dan overdag gaan doen is iedere keer verschillend, maar dit kan naar de speeltuin of de dierentuin zijn of een tocht met allemaal spellen en raadsels onderweg.

´s Avonds lekker film kijken en heel laat opblijven.

Dit is natuurlijk een beetje een voorproefje op het jaarlijkse zomerkamp waarin we een week naar een kampplaats gaan met alle groepen van Jong Nederland Asten. Dan slapen we met alle trollen in een grote zaal en doen we de hele week allemaal spelletjes. Vaak gaan we er dan ook tussenuit naar een speeltuin of zwembad. We eten dan met alle groepen in een grote tent en sluiten de week af met een groot kampvuur.

Dus als je zin hebt kom gerust een kijkje bij ons nemen. Trek wel oude kleren want je weet maar nooit…

Groetjes van de Trollenleiding,
Patrick en Monique.

Trollen
Geboren na 30-09-2011 (vanaf 4 jaar)
Leeftijden 4 t/m 7
Zaterdagochtend 10:00 tot 11:30 uur
0493-845324 (graag buiten werktijden)
trollen@jeugdwerk.jnasten.nl
Facebookpagina Trollen