Background image

Lid worden van
het Jeugdwerk

Lees meer
Twitter

Functiewijziging Mart Joosten

1 juli 2018

Mart Joosten stopt per 1 juli 2018 als voorzitter van het jeugdwerk en gaat de rol vervullen als penningmeester van het stichtingsbestuur.

Sinds september 2015 is Mart Joosten samen met Petrie Knapen voorzitter van het jeugdwerk. Zij hebben de afgelopen jaren samen de taak als voorzitter met veel plezier gedeeld. Mart gaat stoppen met zijn taak als voorzitter en gaat de taak als penningmeester van het stichtingsbestuur vervullen.

Afgelopen jaar heeft Frans van Seccelen aangeven te willen stoppen als penningmeester van de muziekvereniging en van Stichting Jong Nederland Asten. Vanuit het stichtingsbestuur zal Mart de taak als penningmeester overnemen van Frans. Bram van den Heuvel neemt de taken over met betrekking tot het penningmeesterschap van de muziekvereniging. Daarnaast blijft Patrick Welten dit doen voor het Jeugdwerk.

Mart, namens het jeugdwerk hartelijk dank voor je goede inzet de afgelopen jaren!

Even voorstellen:
Ik ben Mart Joosten en ongeveer 25 jaar actief binnen Jong Nederland. De eerste 10 jaar als jeugdlid, daarna als leiding van het jeugdwerk. Ik heb bedrijfseconomie gestudeerd en werk bij stichting ORO, als Businesspartner Planning en Control. Ik woon samen met mijn vrouw en kind van anderhalf op de Olievlas in Asten.

Als penningmeester van Stichting Jong Nederland Asten ben ik verantwoordelijk om het financieel beleid van de stichting uit te voeren van de onderdelen jeugdwerk, muziekvereniging en papieractie. Verder zal ik de stichting ondersteunen in het opstellen van begrotingen, jaarrekeningen en verantwoording afleggen in het stichtingsbestuur en aan externe partners. Daarnaast niet onbelangrijk de uitvoering van de betalingen en het innen van de contributies.

Ik heb er veel zin in!

 

deel dit nieuwsbericht

mailen

reacties (0)


Reageer op dit bericht:

Naam *

E-mail (wordt niet getoond)

Bericht *