Background image

Lid worden van
het Jeugdwerk

Lees meer
Twitter

Gezocht: Secretaris Algemeen Bestuur

1 januari 2018

Ben jij een jong en actief lid van Jong Nederland Asten bij de Muziekvereniging of bij het Jeugdwerk en wil je graag bestuurservaring opdoen dan ligt hier je kans.

Het Algemeen Bestuur van Stichting Jong Nederland Asten zoekt met ingang van 1 januari 2018 een nieuwe secretaris (m/v)

Wat wordt er van je verwacht:
Een keer per 6 weken is er een bestuursvergadering. Als secretaris ben je verantwoordelijk voor het, in overleg met de voorzitter, opstellen en versturen van de agenda. Voor het maken van de notulen en fungeer je als postadres voor post/mail.

Om deze taak goed uit te kunnen voeren moet je er plezier in hebben om zaken op papier te zetten, moet je hoofd- en bijzaken kunnen onderscheiden, ordelijk zijn en contactuele vaardigheden bezitten.

De geschatte tijdsinvestering is 3 tot 4 uur per maand.

Wat kan het je brengen:
Je doet werkervaring op, het staat goed op je CV maar vooral heb je iedere 6 weken contact met een leuk en enthousiast team dat als belangrijkste taak heeft om de voorwaarden te scheppen voor een altijd jong blijvende vereniging.

Heb je interesse in deze functie of wil je er meer van weten dan kun je contact opnemen met de voorzitter van Stichting Jong Nederland Asten: Marianne van de Ven, marianne@venmeulendijks.nl

deel dit nieuwsbericht

mailen

reacties (1)

Johne760 op 21-02-2018 om 11:24


There is numerous separate years Los angeles Weight reduction eating plan with each a person can be a necessity. The pioneer part can be your original obtaining rid of belonging towards the extra pounds. la weight loss dabfedbecfkf


Reageer op dit bericht:

Naam *

E-mail (wordt niet getoond)

Bericht *