Background image

Wanneer wordt het
oud papier bij u opgehaald?

Lees meer
Twitter

Concert Incantare

Museum Klok en Peel - 16 december 2018

Incantare heeft zich op zondag 16 december wederom op zijn best gepresenteerd aan de bevolking van Asten en omstreken.

Om 09.00 uur was Incantare aanwezig in de parochiekerk van Asten Heusden waar een oecumenische viering plaats vond,  verzorgd door Jack Swaanen als pastoraal werker en dominee Eline van Ieperen en Incantare verzorgde de muziek, uiteraard onder perfecte leiding van Rusmin.

Het was een sfeervolle viering en de teksten die gelezen werden liepen parallel aan de teksten van de liederen, waardoor er een perfecte synchronisatie ontstond.
De bezoekers waren vol lof over deze viering en menigeen kwam na afloop van de  viering vragen wanneer en waar Incantare weer een uitvoering had, men was onder de indruk.

Betere waardering bestaat er niet, en laat nu het volgende concert op dezelfde zondag 16 december zijn in de orangerie van het museum Klok & Peel. 


Ook deze middag was weer erg geslaagd en we zagen vele gezichten terug die ’s ochtends ook in de viering aanwezig waren. Het publiek reageerde erg enthousiast en er waren zelfs luisteraars die af en toe een traantje weg pinkten. 

De muziek werd afgewisseld met gedichten van Piet Snijders, die door een aantal leden van Incantare op sfeervolle wijze werden voorgedragen. 

Vorige Volgende
Loading

Deel dit album

mailen