Background image

Lid worden van
het Jeugdwerk

Lees meer
Twitter

Rolling Notes

100% entertainment met The Rolling Notes! The Rolling Notes is een big band met invloeden vanuit de pop- en feest muziek. Niet alleen een lust voor het oor maar ook een lust voor het oog. Kloppend hart is het combo van drumstel, keyboard en basgitaar, dat de basis vormt voor twaalf blazers en een zangeres. De repetitie van The Rolling Notes is iedere woensdagavond van 19.30 tot 21.30 uur.

The Rolling Notes zorgt bij optredens voor muzikaal entertainment; een combinatie van muzikaliteit, frisse uitstraling en een erg herkenbaar repertoire. Zo kan er bijvoorbeeld gedanst worden op Glenn Miller, worden gerockt met Guns n’ Roses, worden meegezongen met de Zangeres Zonder Naam of worden geschuifeld op Norah Jones. Kortom, een gevarieerd repertoire van popklassiekers en swingende jazz muziek.

Elk optreden van The Rolling Notes is weer een feestje om naar te luisteren en te kijken. Zo speelden wij op een uitverkocht MAX dansgala en in het voorprogramma van de Night of the Proms in Ahoy. Maar in Asten en omstreken zijn de Rolling Notes ook regelmatig zichtbaar en zorgen we voor optredens bij verschillende evenementen zoals de Klokkendagen, bij de Nightbike en natuurlijk tijdens ons jaarlijkse evenement “Some New Years’ Notes” op 1 januari in het Spektakel.

    Contact

       Rolling Notes
       Ad Römkens
       0493-695836
       info@rollingnotes.nl 

 

 


Laatste nieuws van Rolling Notes

Foto's

Big band meets choir ›

De Klepel

Berichten

Happy Together

Zaterdag 14 februari organiseert ónze blaasband The Rolling Notes, hét jaarlijks openingsbal van de carnaval: Happy Together! Ook dit jaar weer in De Klepel, Kerkstraat 8 in As... Lees verder ›