Background image

Lid worden van
de Muziekvereniging

Lees meer
Twitter

Even voorstellen: Bram van den Heuvel

18 mei 2018

bram

Ik heb een paar keer met Han gesproken over een rol in het bestuur. Er zouden enkele plekken vrijkomen en deze wilde ze graag vullen met “jeugd” vanuit de vereniging. Na overleg waren we er vrij snel uit dat ik het stokje van Frans van Seccelen per 1 juli 2018 over ga nemen als penningmeester. Hierbij realiseerde ik mij meteen dat het behoorlijk grote schoenen waren die ik moest vullen, gezien Frans zijn grote staat van dienst. Maar een mooie uitdaging ga ik niet uit te weg. Ik vind het dan ook een eer dat ze me benaderd hebben voor deze rol.

Voor degene die mij nog niet kennen, wil ik mij graag even voorstellen. Mijn naam is Bram van den Heuvel en ik ben ruim 20 jaar lid van de muziekvereniging. Ik ben 32 jaar geleden geboren in Asten en woon nu, samen met mijn vrouw Linda en onze kinderen Fenne en Guus, in de Saturnusstraat. Als 10-jarig jongetje ben ik begonnen met muziekles en heb ongeveer 10 jaar trompet gespeeld bij onder andere het A-orkest en de Rolling Notes. Na 10 jaar trompet gespeeld te hebben was het tijd voor iets groters en ben ik overgestapt naar de concertbas. Ik zit nu al 12 jaar naast mijn vader die ook concertbas speelt.

Ik heb er heel veel zin in om samen met het bestuur, de leden en vrijwilligers Muziekvereniging Jong Nederland Asten nog verder te laten groeien.  en onze vereniging op een positieve manier uit te dragen.

deel dit nieuwsbericht

mailen

reacties (0)


Reageer op dit bericht:

Naam *

E-mail (wordt niet getoond)

Bericht *