Background image

Lid worden van
de Muziekvereniging

Lees meer
Twitter

Even voorstellen: Rob Welten

18 mei 2018

Rob-Welten

Via deze weg wil ik me graag aan jullie voorstellen, voor degene die mij nog niet kennen althans. Ik ben Rob Welten, geboren en getogen Astenaar en sinds december woonachtig aan de Vezelvlas. Daar woon ik samen met mijn vriendin Mieke en ons zoontje Lev. 

Naast muziek maken bij Jong Nederland heb ik ook nog wat andere hobby's. Zo speel ik graag een bordspelletje, vind ik het leuk om te duiken in Nederland en in het buitenland, reis ik graag (maar dat komt er nu even niet van met een zoontje van 7 maanden), doe ik aan hardlopen (maar dat staat nu ook even op een laag pitje door de kleine) en kook ik op kamp voor de kinderen van Jong Nederland Heusden.

Ik loop al een tijdje rond binnen onze mooie club. Zo'n 24 jaar geleden (als ik me niet vergis) kwam ik als klein mannetje voor het eerst op les bij Harrie van Otterdijk. Inmiddels zit ik al heel wat jaren bij Percussion A, waar ik in al die tijd veel mooie concerten en evenementen heb mee mogen maken. Ook heb ik een behoorlijke tijd meegespeeld bij het A orkest. Tot voor kort zat ik in het bestuur als afgevaardigde van de Percussion sectie. Omdat ik tijd vond om het stokje over te dragen ben ik daar afgelopen september mee gestopt.

Nu schrijf ik dit stukje omdat ik de eer heb gekregen om een mooie nieuwe rol in het bestuur te bekleden. Ik zal de rol van Henk van Moorsel overnemen als Vice-voorzitter. Een eervolle uitdaging waar ik veel zin in heb. 

Ik hoop jullie allemaal snel te zien en mocht je ooit ideeën hebben, ergens tegenaan lopen of iets willen bespreken, schroom dan niet om me aan te spreken als je me ziet of een belletje te geven.

deel dit nieuwsbericht

mailen

reacties (0)


Reageer op dit bericht:

Naam *

E-mail (wordt niet getoond)

Bericht *