Background image

Lid worden van
het Jeugdwerk

Lees meer
Twitter

Han van Bussel nieuwe voorzitter MJNA

8 januari 2018

0711-100701-6947_IH

Tijdens de nieuwjaarsreceptie van MJNA heeft Hans van den Eerenbeemt het stokje overgedragen aan Han van Bussel. Lees hier meer over de nieuwjaarreceptie. Voor diegene die Han nog niet kennen; hij stelt zich hieronder graag persoonlijk voor. 


Laat ik beginnen met zeggen dat ik het een hele eer vind om als voorzitter van Muziekvereniging Jong Nederland Asten aan de slag te gaan. Toen Hans mij benaderde met de vraag om het stokje van hem over te nemen heb ik daar uiteraard even over na moeten denken. Maar de keuze om deze mooie rol in te vullen en samen met het bestuur en leden Muziekvereniging Jong Nederland Asten een waar begrip te laten blijven, zie ik als een enorme uitdaging.

Maar kort wat over mezelf. Ik ben Han van Bussel en al 25 jaar actief lid binnen Muziekvereniging Jong Nederland Asten. Ik ben geboren en getogen in Asten en, na wat jaren Tilburg, woon ik in de appelwijk in Asten samen met mijn vriendin Boukje en twee dochters Bente en Jula. Ik ben werkzaam als zelfstandig organisatieadviseur en begeleid organisaties bij verandertrajecten. Daarnaast ben ik parttime docent aan de Hogeschool Arnhem en Nijmegen.

De komende jaren hoop ik samen met het bestuur en alle leden, betrokkenen én vrijwilligers leuke en mooie activiteiten neer te zetten om de Muziekvereniging als actieve en bloeiende vereniging in Asten zichtbaar te laten zijn. Van de Orkesten tot The Rolling Notes, van het Percussion-Ensemble tot Sophistic, en van Incantare tot Da Capo.

Wij bieden jong en oud het podium om bezig te zijn met muziek, zang en/of dans. Wij laten graag van ons horen.

En met al die actieve en betrokken leden en mooie muzikale initiatieven van de muziekcommissies, de leden en dirigenten heb ik er alle vertrouwen in dat het goed gaat komen!

deel dit nieuwsbericht

mailen

reacties (0)


Reageer op dit bericht:

Naam *

E-mail (wordt niet getoond)

Bericht *