Background image

Wanneer wordt het
oud papier bij u opgehaald?

Lees meer
Twitter

Incantare op hoofdpodium Middelburg Volkoren

7 juni 2018

Van de 250 inschrijvingen is Incantare als 1 van de 10 plekken op het hoofdpodium uitgenodigd.  De 20e editie werd gehouden op zaterdag 2 en zondag 3 juni. Incantare mocht zaterdag om 12.00 uur de spits afbijten.

Na de nodige repetities, om zo goed mogelijk te presteren, vertrok  Incantare zaterdagochtend om 08.30 uur met 42 personen met de bus richting Middelburg. De stemming zat er al meteen goed in en tijdens de busreis zijn er nog verschillende nummers gezongen, want niets werd aan het toeval overgelaten om MJNA goed op de kaart te zetten. 

Om 12.00 uur precies heeft het koor zichzelf voorgesteld aan het publiek en hebben ze het repertoire van 13 nummers op een bijzonder professionele wijze ten gehore gebracht. Het afsluitende nummer Sunce werd absoluut gewaardeerd door het toegestroomde publiek, net zoals de overige nummers.

Na afloop kwam een van de leden van organisatie nog om een speciaal woord van dank uit te spreken voor het kwalitatief goede concert en met name het feit dat Incantare werd begeleid met live muziek in plaats van een muziekband (zoals toch vele koren hebben). Dit werd dus bijzonder gewaardeerd. Hieruit blijkt de zeer goede keuze om met een live combo de optredens te optimaliseren.

Incantare kijkt met een goed gevoel terug op een zeer geslaagde dag. Ondanks dat het weer iets minder was, was er geen gebrek aan publiek. De leden hebben genoten van het optreden en de optredens van de overige koren. Na het nuttigen van een hapje en een drankje, is het koor met een zeer voldaan gevoel weer naar huis gegaan. 

deel dit nieuwsbericht

mailen

reacties (0)


Reageer op dit bericht:

Naam *

E-mail (wordt niet getoond)

Bericht *