Background image

Lid worden van
de Muziekvereniging

Lees meer
Twitter

Sfeerverslag Incantare naar Middelburg Volkoren

13 juni 2017

IMG_1801

Zaterdagochtend 3 juni om 08.00 staat de bus bij de Beiaard voor om er weer een heel bijzondere dag van te maken. Met een enorme dosis enthousiasme en goede zin vertrekt Incantare voor een 2 uur durende busreis naar Middelburg. Vroeg uit de veren en een lange reis voor de boeg, met een bijzondere intentie: heel Middelburg laten horen wat er voor prestaties geleverd worden door Incantare de vocale tak van Muziekvereniging Jong Nederland uit Asten. 

Gewapend met een enthousiaste en getalenteerde dirigent, een bijzonder goede gitarist en last but not least een  enthousiaste gekwalificeerde percussionist Bruce, durfden wij met een gerust hart te stellen dat het publiek versteld zou gaan staan van onze optredens. Onze verwachtingen werden overtroffen zowel op het Plein als in de kerk alsook in het bijzonder in het verzorgingshuis was het publiek laaiend enthousiast, er werd meegezongen, geklapt en ritmisch zat het zo goed in elkaar dat de mensen moeite hadden om stil te blijven zitten. Op alle 3 de locaties werden we uitgenodigd om volgend jaar zeker weer van de partij te zijn, een betere waardering konden we ons niet voorstellen.

Het weer was perfect de locaties uitstekend, de horeca liet niets te wensen over zodat we onze kelen regelmatig goed konden smeren en  onze magen hadden zeer zeker geen snipperdag. De stemming van de koorleden van Incantare en uiteraard ook van de overige meer dan 100 koren, varierend van populair,klassiek, kerkelijk alsook smartlappen, zat er goed in.

De afsluiting op het Abdijplein werd goed bezocht en ook tijdens de afsluiting was iedereen erg enthousiast. Hulde aan de organisatie van deze korendagen!

Wij kijken dan ook terug op een weer zeer geslaagde dag en kijken dan ook met genoegen uit naar het volgende concert op 7 september in Terneuzen.

deel dit nieuwsbericht

mailen

reacties (0)


Reageer op dit bericht:

Naam *

E-mail (wordt niet getoond)

Bericht *