Background image

Lid worden van
het Jeugdwerk

Lees meer
Twitter

Slag in je slee en nieuwjaarsreceptie

7 januari 2018

Op zaterdag 6 januari vond de eerste editie van Slag in je Slee plaats. Deze muzikale wandeling werd georganiseerd door het Percussion-Ensemble van Muziekvereniging Jong Nederland Asten (MJNA) in samenwerking met Incantare en Rolling Notes.


Via een wandelroute van ongeveer 4km werd het publiek langs 3 concertlocaties geleid. Om 19:00 uur begon de tocht  in de Beiaard en onderweg sloten nog een aantal mensen aan. Het eerste concert vond plaats in de gezellige ambiance van vakantieboerderij 't Meulehuis van de familie Heijligers. Gemengd koor Incantare bracht onder belangstelling van een enthousiast publiek een gevarieerd programma. Van Imagine tot een Kroatisch lied.

De wandeltocht bracht het publiek bij de tweede locatie, de blokhut van Jong Nederland Asten. Hier gaven de Rolling Notes een sfeervol concert, rustige maar ook swingende nummers passeerde de revue. Nadat het publiek weer goed opgewarmd was werd het tijd om door te gaan naar de eindlocatie, Jan van Hoek.

Het Percussion-Ensemble sloot hier af met 4 nummers. Na het Wereld Muziek Concours is de formatie van het Percussion-Ensemble enigszins aangepast. De nieuwe leden werden middels dit concert aan het publiek voorgesteld. Het Percussion-Ensemble kon hiermee een geslaagd concert en een leuk nieuw event op hun naam zetten.

Nieuwjaarsreceptie

Na het event vond de nieuwjaarreceptie plaats van MJNA. Voorzitter Hans van den Eerenbeemt blikte hierbij terug naar 2017 en vooruit naar het nieuwe jaar. Een jaar volop activiteiten, dat bleek wel uit de events die de verschillende onderdelen al op de planning hebben staan. Daarnaast wordt er dit jaar gestart met de voorbereidingen voor een nieuwe musical. MJNA gaat namelijk in 2019 My Fair Lady op de bühne brengen.

Na woorden vol trots stond Hans van Eerenbeemt ook even stil bij zijn voorzitterschap. Hans is al sinds 1997 lid van de vereniging en actief als voorzitter sinds 2009. Een periode waarin hij veel heeft gedaan en bereikt als voorzitter. Zo zijn onder zijn voorzitterschap diverse werkgroepen georganiseerd en geprofessionaliseerd. Zij functioneren zelfstandig en zorgen ervoor dat er diverse mooie activiteiten, zoals Slag in je Slee, worden georganiseerd. Hans gaf aan na 9 mooie jaren, het voorzitterschap te willen overdragen. ”Ik heb het als voorrecht ervaren om voorzitter te mogen zijn van MJNA”, aldus Hans. Het bestuur heeft hierin een goede opvolger gevonden in de persoon van Han van Bussel. 

Hans, heel erg bedankt voor jouw inzet voor onze mooie club! Wij zijn er dan ook erg blij mee dat je als muzikant bij onze vereniging actief blijft. 

deel dit nieuwsbericht

mailen

reacties (0)


Reageer op dit bericht:

Naam *

E-mail (wordt niet getoond)

Bericht *