Background image

Wanneer wordt het
oud papier bij u opgehaald?

Lees meer
Twitter

Slagkracht 2018

16 mei 2018

32782618_2007109286029733_4379389409393377280_n

Een evenement met drie vooraanstaande, moderne slagwerkgroepen, alle drie zeer divers en van hoog niveau: dat is waar “Slagkracht” voor staat. Een vernieuwend evenement waar u kunt zien wat slagwerk tegenwoordig allemaal betekend. 19 mei 2018 vindt dit evenement plaats in het CCD te Deurne en wordt dit jaar georganiseerd door “Slagwerkgroep Milheeze”.

Slagkracht is vele jaren geleden ontstaan als een uitwisselingsconcert met drie verschillende slagwerkgroepen: Slagwerkgroep Jong Nederland Asten, SDG Ommen en Slagwerkgroep Milheeze. Inmiddels mogen we met trots zeggen dat het is uitgegroeid tot een prachtig evenement. Het zijn drie slagwerkgroepen die veel met elkaar gemeen hebben. Ze hebben alle drie meerdere malen deelgenomen aan het WMC (Wereld Muziek Concours) te Kerkrade en hebben daar laten zien en vooral laten horen dat ze allen tot de top behoren. Kortom drie gerenommeerde slagwerkgroepen.

Elk jaar organiseert één van de drie slagwerkgroepen Slagkracht in haar eigen omgeving. Dit jaar wordt dit georganiseerd door Slagwerkgroep Milheeze in het kader van het 60-jarig jubileum van de slagwerkgroep.  Door de combinatie van de drie slagwerkgroepen die alle drie op hoog niveau meespelen in Nederland is dit een uniek evenement waar veel diversiteit te zien is op het podium. Van snelle, ritmische muziek tot melodische ballades, maar ook filmmuziek: er zal deze avond van alles te horen en te zien zijn.

Wil je van dichtbij meemaken wat er met slagwerk allemaal mogelijk is? Kom op 19 mei dan zeker kijken en luisteren. Drie verschillende slagwerkgroepen die zich geheel op eigen wijze ten gehore laten brengen. Je zult versteld staan en op het puntje van je stoel zitten.

Tot 19 mei!

deel dit nieuwsbericht

mailen

reacties (0)


Reageer op dit bericht:

Naam *

E-mail (wordt niet getoond)

Bericht *