Background image

Lid worden van
het Jeugdwerk

Lees meer
Twitter

Slotconcert blazersklas bij basisschool St. Lambertus

14 juni 2017

Wij zijn sinds 29 maart in samenwerking met 040muziek succesvol gestart met de blazersklas. De blazersklas is een project van 9 weken (9 x 45 minuten). Basisschool St. Lambertus neemt als eerste deel aan dit project.

Afgelopen weken is er flink geoefend om op woensdag 21 juni een slotconcert neer te zetten voor ouders, familie en andere geïnteresseerden.

MJNA heeft gedurende de lessen voor de instrumenten gezorgd die de kinderen mee naar huis mochten nemen om daar verder te oefenen. Zo is er geoefend op diverse blaasinstrumenten zoals dwarsfluit, klarinet, saxofoon, trompet, hoorn, trombone en tuba.

Concert
Publiek is welkom om te komen kijken bij het concert dat plaatsvindt op 21 juni bij Basisschool St. Lambertus en start om 10.30 uur en duurt 30 minuten. De samenspelstukken worden afgewisseld met de individuele optredens. Het publiek zal versteld staan van de kunsten die de leerlingen in slechts 9 weken hebben geleerd. De leerlingen vormen een echt orkest en hebben zichzelf motorische vaardigheden eigen gemaakt terwijl ze ook naar elkaar hebben leren luisteren en daarop te reageren.

Na het concert worden de instrumenten ingeleverd. Diegene die verder wil / meer wil leren krijgt de mogelijkheid om dit bij onze vereniging voort te zetten. 

deel dit nieuwsbericht

mailen

reacties (0)


Reageer op dit bericht:

Naam *

E-mail (wordt niet getoond)

Bericht *