Kerstconcert

Datum: 23-12-2023
Tijd: 20:00
Locatie: H. Maria Presentatiekerk
Optredens: Orkest A

Na het succes van vorig jaar geeft het A-orkest van Muziekvereniging Jong Nederland Asten (MJNA) op zaterdagavond 23 december een sfeervol kerstconcert. In de in kerstsfeer aangeklede H. Maria Presentatiekerk zal het orkest onder leiding van Antoine van Rooij een mooi programma ten gehore brengen. Net als afgelopen jaar zal sopraan Ellen Valkenburg met haar prachtige zang het publiek betoveren. Nieuw dit jaar is zangeres Mariëlle Kivits. Samen met Ellen en het orkest zullen ze de kerk meenemen in de warme sfeer van kerst. De presentatie is in handen van Jack Swaanen. Het concert zal beginnen om 20:00 uur en de entree is net als afgelopen jaar gratis.

Na afloop is er nog tijd voor een gezellig samenzijn buiten de kerk onder het genot van een hapje, een drankje en vuurkorven. Met dank aan het Jeugdwerk van Jong Nederland. Daarnaast zullen de ‘Rolling Angels’ zorgen voor live muziek. Beleef tijdens dit concert het ultieme kerstgevoel samen met MJNA!

 

Over de solisten:

Sopraan Ellen Valkenburg studeerde zang aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Zij behaalde haar bachelor met onderscheiding ‘voor authenticiteit in de keuze en uitvoering van het programma’. In 2014 sloot zij aan ditzelfde conservatorium haar Masterstudie zang af bij Maria Acda en Sasja Hunnego. Ellen zong als soliste met het Residentie Orkest o.l.v. Jan Willem de Vriend, werkte als sopraansoliste met vele oratoriumgezelschappen, gaf concerten voor de Nederlandse Reisopera en zong tijdens diverse edities van het Internationaal Liedfestival te Zeist.

 

Mariëlle Kivits is geen onbekende in Asten als het gaat om haar zangkunsten. Al jaren zingt Mariëlle mee tijdens MJNA over de Toppers Carnavalesk en blaast ze iedereen omver met haar enthousiasme. Ook zingt ze al jaren mee bij de Passion en is ze inmiddels de vaste zangeres van big band ‘The Rolling Notes’. En dit jaar voor het eerst bij ons Kerstconcert.

 

Over de presentator:

Jack Swaanen is geen onbekende in Asten. Jack werkt als docent natuurkunde op het Varendonck-college in Asten/Someren. Daarnaast werd hij op 1 april 2018 benoemd als pastoraal werker en is op 1 december 2020 tot diaken gewijd. Jack speelde vorig jaar mee met ons Kerstconcert en dit jaar zal hij de presentatie op zich nemen.

< Naar agenda overzicht