Kerstconcert

Datum: 17-12-2022
Tijd: 20:00
Locatie: H. Maria Presentatiekerk
Optredens: Muziekvereniging, Orkest A
Op zaterdagavond 17 december geeft het A-orkest van Muziekvereniging Jong Nederland Asten een sfeervol kerstconcert. In de H. Maria Presentatiekerk zal het orkest onder leiding van Antoine van Rooij een mooi programma ten gehore brengen met medewerking van solisten Jack Swaanen en Ellen Valkenburg. Het concert zal beginnen om 20:00 uur en de entree is gratis.
Na afloop is er nog tijd voor een gezellig samenzijn buiten de kerk onder het genot van een hapje, een drankje, vuurkorven en natuurlijk live muziek. Beleef tijdens dit concert het ultieme kerstgevoel samen met MJNA!
Over de solisten:
Sopraan Ellen Valkenburg studeerde zang aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Zij behaalde haar bachelor met onderscheiding ‘voor authenticiteit in de keuze en uitvoering van het programma’. In 2014 sloot zij aan ditzelfde conservatorium haar Masterstudie zang af bij Maria Acda en Sasja Hunnego. Ellen zong als soliste met het Residentie Orkest o.l.v. Jan Willem de Vriend, werkte als sopraansoliste met vele oratoriumgezelschappen, gaf concerten voor de Nederlandse Reisopera en zong tijdens diverse edities van het Internationaal Liedfestival te Zeist.
Jack Swaanen is geen onbekende in Asten. Jack werkt als docent natuurkunde op het Varendonck-college in Asten/Someren. Daarnaast werd hij op 1 april 2018 benoemd als pastoraal werker en is op 1 december 2020 tot diaken gewijd. Ook speelt Jack verschillende instrumenten, waaronder het kerkorgel. Dat kerkorgel zal samen met het orkest geweldig gaan klinken in de H. Maria Presentatiekerk.
< Naar agenda overzicht