Trollen

Trollen 

Wil jij spannende avonturen, buiten spelen, nieuwe vrienden of vriendinnetjes maken en ben jij tussen de 3,5 en 7 jaar oud?

Kom dan een keertje kijken bij de Trollen in de blokhut van Jong Nederland aan de Dijkstraat 34A. Wij zijn de jongste groep van Jong Nederland Asten en doen superleuke dingen. We draaien onze groep op de oneven weken op zaterdagochtend van 10.00 tot 11.30 uur en de even weken draaien we groep op woensdagavond van 18.00 tot 19.00 uur.

Als het mooi weer is zijn we natuurlijk vaak in het bos te vinden, waar we bijvoorbeeld verstoppertje, vlag-verovertje of levend kwartet doen. Ook bouwen we hutten of doen we een spannende, avontuurlijke speurtocht door het bos.

Binnen doen we ook allerlei leuke dingen, zoals kringspelletjes, chinees voetbal, knutselen of trefbal, wat de papa’s en mama’s vaak ook erg leuk vinden!

Ook hebben we elk jaar 1 of 2 keer een weekend. Alle trollen mogen dan 1 nachtje (of zelfs 2!) in de blokhut slapen. Wat we dan overdag gaan doen is iedere keer verschillend, maar dit kan naar de speeltuin of de dierentuin zijn of een tocht met allemaal spellen en raadsels onderweg. ’s Avonds gaan we lekker film kijken en heel laat opblijven.

Dit is natuurlijk een beetje een voorproefje op het jaarlijkse zomerkamp waarin we een week naar een kampplaats gaan met alle groepen van Jong Nederland Asten. Dan slapen we met alle Trollen in een grote zaal en doen we de hele week allemaal spelletjes. Vaak gaan we er dan ook tussenuit naar een speeltuin of zwembad. We eten dan met alle groepen in een grote tent en sluiten de week af met een groot kampvuur.

Groetjes van de Trollenleiding,
Monique, Didi, Jessica en Desly

 

Lid worden?

Leeftijden 3,5 t/m 7 jaar
Oneven weken: zaterdagochtend 10:00 tot 11:30 uur
Even weken: woensdagavond 18:00 tot 19:00 uur

Contact

Meer info, bel of app gerust 06-81113602 (Desly)
voorzitter@jeugdwerk.jnasten.nl