Trollen

Trollen 

Wil jij spannende avonturen, buiten spelen, nieuwe vrienden of vriendinnetjes en ben jij tussen de 4 en 7 jaar?

Kom dan een keertje kijken bij de Trollen in de blokhut van Jong Nederland aan de Dijkstraat 34A. Wij zijn de jongste groep van Jong Nederland Asten en doen daar iedere zaterdagochtend tussen 10:00 en 11:30 super leuke dingen.

Als het mooi weer is zijn we natuurlijk vaak in het bos te vinden, waar we bijvoorbeeld verstoppertje, vlag-verovertje of levend kwartet doen. Ook bouwen we hutten of doen we een spannende, avontuurlijke speurtocht door het bos.

Binnen doen we ook allerhande leuke dingen, zoals kringspelletjes, chinees voetbal, knutselen of trefbal, wat de papa’s en mama’s vaak ook erg leuk vinden!

Ook hebben we elk jaar 1 of 2 keer een weekend. Alle trollen mogen dan 1 nachtje (of zelfs 2!) in de blokhut slapen. Wat we dan overdag gaan doen is iedere keer verschillend, maar dit kan naar de speeltuin of de dierentuin zijn of een tocht met allemaal spellen en raadsels onderweg.

´s Avonds lekker film kijken en heel laat opblijven.

Dit is natuurlijk een beetje een voorproefje op het jaarlijkse zomerkamp waarin we een week naar een kampplaats gaan met alle groepen van Jong Nederland Asten. Dan slapen we met alle trollen in een grote zaal en doen we de hele week allemaal spelletjes. Vaak gaan we er dan ook tussenuit naar een speeltuin of zwembad. We eten dan met alle groepen in een grote tent en sluiten de week af met een groot kampvuur.

Dus als je zin hebt kom gerust een kijkje bij ons nemen. Trek wel oude kleren want je weet maar nooit…

Groetjes van de Trollenleiding,
Patrick, Monique en Janneke

CONTACT

Geboren na 30-09-2012 (vanaf 4 jaar)
Leeftijden 4 t/m 7
Zaterdagochtend 10:00 tot 11:30 uur
0493-845324 (graag buiten werktijden)
trollen@jeugdwerk.jnasten.nl
Facebookpagina Trollen

Agenda

Geen aankomende agenda items

Nieuws

Nieuws

In mei wordt geen oud papier opgehaald.

Op zaterdag 9 en 16 mei wordt geen papier opgehaald. Papier wegbrengen, met de nodige maatregelen, is wel mogelijk! In verband met het coronavirus haalt Jong Nederland Asten in april geen oud papier op. Het ophalen gebeurt normaal door onze leden. Om de veiligheid en gezondheid van onze leden, en hun familie, te beschermen is […]
Algemeen, Jeugdwerk, Muziekvereniging, Oud papier, Stichting, Campagne, -, --, Orkest A, Orkest B, Orkest C, Percussie A, Percussie B, Percussie C, AMV, Rolling Notes, Incantare, Da Capo, Sophistic Mini's, Sophistic Kids, Sophistic Juniors, Sophistic Teens, Sophistic Showteam, Sophistic Actives, Sophistic Ukkies, Marchingband, ---, V.O.O.J., Luie Panters, Narwhals, Ruijgh, Kaboom, Snotneuzen, Trollen, NieuweGroep, Schorum, Lanterfantjes

Nieuws

Corona update

Hallo allen, Als Jeugdwerk Jong Nederland Asten houden we de ontwikkelingen rondom het corona-virus en de maatregelen die hierbij horen nauwlettend in de gaten. We volgen dagelijks de updates en adviezen van het RIVM en handelen hiernaar. Daarom hebben we er voor gekozen om per direct alle groepsbijeenkomsten te annuleren, dit is van kracht tot […]
Algemeen, Jeugdwerk, V.O.O.J., Luie Panters, Narwhals, Ruijgh, Kaboom, Snotneuzen, Trollen, Lanterfantjes

Nieuws

Oliebollen

Op oudjaarsdag gaat het jeugdwerk weer oliebollen bakken op het Koningsplein van 8.30 uur tot 16.30 uur. Tot dan!
Algemeen, Jeugdwerk, Muziekvereniging, Sophistic Kids, V.O.O.J., Luie Panters, Narwhals, Ruijgh, Kaboom, Snotneuzen, Trollen, Lanterfantjes

Fotoalbums

Spelden van verdienste uitgereikt
speld-desly_speld-sjors_speld-ruud_

Spelden van verdienste uitgereikt

JUBILEUMKAMP ERP - 22 JULI 2017 Bij de kampafsluiting van het jubileumkamp in Erp zijn spelden van verdienste uitgereikt aan leden en leiding die 12,5 jaar of zelfs 25 jaar lid zijn van Jong Nederland Asten! Dit jaar kregen de volgende personen een zilveren speld voor 12,5 jaar lidmaatschap: - Francy Crooijmans - Sjors Haazen - Desley Kroezen - Lean van der Zanden En een gouden speld voor maar liefst 25 jaar lidmaatschap is uitgereikt aan: - Patrick Welten - Ruud Slaats Allemaal hartelijk dank voor jullie inzet en hopelijk mogen we nog vele jaren op jullie rekenen!
Narwhals Robinsonweekend
20170312_11414220170512_08084420170512_113013

Narwhals Robinsonweekend

LIEROP EN BLOKHUT - 24 MEI 2017 Foto's van het Narwhals Robinsonweekend op 12-13-14 mei 2017.
Narwhals arm&rijk weekend
20170114_12230620170113_20481720170113_204831

Narwhals arm&rijk weekend

BLOKHUT - 15 JANUARI 2017 Fotoalbum van het Narwhals Arm&Rijk weekend.