V.O.O.J.

V.O.O.J.

Wat is V.O.O.J.
V.O.O.J. is een groep oud leden en oud leiding die nog graag contact met jong Nederland heeft maar niet meer de wekelijkse verplichtingen hoeft. Maar er nog wel iets voor over heeft.

Wat doet V.O.O.J.
V.O.O.J. zit gezellig bij elkaar wat oude koeien uit de sloot te halen en als er vragen zijn van de huidige leiding probeert V.O.O.J. daar een antwoord op te geven. V.O.O.J. is een groep met jaren ervaring binnen jong Nederland. En als iemand een goed idee heeft en de V.O.O.J.leden zijn daar mee eens, dan voeren we dat uit. Dat kan een spel zijn, muziek luisteren, buurten enz.

Wie is er bij V.O.O.J.
Momenteel zijn er 12 oud leiding die zich hebben aangesloten. En deze groep wordt aangestuurd door mij, Conny Philipsen

Wanneer is er een V.O.O.J. avond
V.O.O.J. is elke eerste vrijdag van de maand. Tenzij er feest- of andere belangrijke dagen zijn.

Waarom V.O.O.J.
Om zoveel mogelijk kennis over jong Nederland paraat te houden zodat we niet elke keer het wiel opnieuw uit hoeven te vinden.

Wat betekent V.O.O.J.
V.O.O.J. vrijwillige-ondersteunende-oudleden/leiding-jongnederland.

Voor wie is V.O.O.J.
Leden waarvan de groep is gestopt omdat ze simpel weg te “oud” zijn voor een jeugdvereniging en voor leiding waarvan het allemaal teveel is geworden en derhalve heeft gekozen om te stoppen binnen jong Nederland. Jammer toch, weer een hoeveelheid kennis weg, nou voor deze mensen is er V.O.O.J.

Ook is er de mogelijkheid om als muziekverenigingslid, lid te worden van V.O.O.J.

Wat kan jij betekenen voor V.O.O.J.
Als jij niet meer actief bent binnen het jeugdwerk/muziekvereniging dan ben je van harte welkom bij V.O.O.J. en een gezellige aanvulling op het huidige ledenbestand.

Wat kost V.O.O.J.
Een vrijdagavond per maand, vanaf 21.00 tot 22.30 en 15 euro per jaar aan contributie.

Wat krijg ik er voor terug van V.O.O.J.
Gezelligheid en vrijwilligheid, want dat staat bovenaan bij V.O.O.J. en daar deel je dan ook in mee.

Je kan een stukje ervaring overdragen aan nieuwe leiding als daar vraag naar is.

Wat is V.O.O.J. niet
En verkapte groep mensen die opdraait voor activiteiten van jong Nederland, zoals St Maarten, St klaas, organisatie kamp, jeugdfestival, enz. Tenzij we daar zelf mee instemmen dan kan dat weer wel.

CONTACT

Conny Philipsen

Telefoon 0493-696759
c.philipsen@chello.nl

Kom vrijblijvend eens op bezoek. Tot ziens, tot V.O.O.J.

Agenda

Geen aankomende agenda items

Nieuws

Nieuws

In mei wordt geen oud papier opgehaald.

Op zaterdag 9 en 16 mei wordt geen papier opgehaald. Papier wegbrengen, met de nodige maatregelen, is wel mogelijk! In verband met het coronavirus haalt Jong Nederland Asten in april geen oud papier op. Het ophalen gebeurt normaal door onze leden. Om de veiligheid en gezondheid van onze leden, en hun familie, te beschermen is […]
Algemeen, Jeugdwerk, Muziekvereniging, Oud papier, Stichting, Campagne, -, --, Orkest A, Orkest B, Orkest C, Percussie A, Percussie B, Percussie C, AMV, Rolling Notes, Incantare, Da Capo, Sophistic Mini's, Sophistic Kids, Sophistic Juniors, Sophistic Teens, Sophistic Showteam, Sophistic Actives, Sophistic Ukkies, Marchingband, ---, V.O.O.J., Luie Panters, Narwhals, Ruijgh, Kaboom, Snotneuzen, Trollen, NieuweGroep, Schorum, Lanterfantjes

Nieuws

Corona update

Hallo allen, Als Jeugdwerk Jong Nederland Asten houden we de ontwikkelingen rondom het corona-virus en de maatregelen die hierbij horen nauwlettend in de gaten. We volgen dagelijks de updates en adviezen van het RIVM en handelen hiernaar. Daarom hebben we er voor gekozen om per direct alle groepsbijeenkomsten te annuleren, dit is van kracht tot […]
Algemeen, Jeugdwerk, V.O.O.J., Luie Panters, Narwhals, Ruijgh, Kaboom, Snotneuzen, Trollen, Lanterfantjes

Nieuws

Oliebollen

Op oudjaarsdag gaat het jeugdwerk weer oliebollen bakken op het Koningsplein van 8.30 uur tot 16.30 uur. Tot dan!
Algemeen, Jeugdwerk, Muziekvereniging, Sophistic Kids, V.O.O.J., Luie Panters, Narwhals, Ruijgh, Kaboom, Snotneuzen, Trollen, Lanterfantjes

Fotoalbums

Spelden van verdienste uitgereikt
speld-desly_speld-sjors_speld-ruud_

Spelden van verdienste uitgereikt

JUBILEUMKAMP ERP - 22 JULI 2017 Bij de kampafsluiting van het jubileumkamp in Erp zijn spelden van verdienste uitgereikt aan leden en leiding die 12,5 jaar of zelfs 25 jaar lid zijn van Jong Nederland Asten! Dit jaar kregen de volgende personen een zilveren speld voor 12,5 jaar lidmaatschap: - Francy Crooijmans - Sjors Haazen - Desley Kroezen - Lean van der Zanden En een gouden speld voor maar liefst 25 jaar lidmaatschap is uitgereikt aan: - Patrick Welten - Ruud Slaats Allemaal hartelijk dank voor jullie inzet en hopelijk mogen we nog vele jaren op jullie rekenen!
Narwhals Robinsonweekend
20170312_11414220170512_08084420170512_113013

Narwhals Robinsonweekend

LIEROP EN BLOKHUT - 24 MEI 2017 Foto's van het Narwhals Robinsonweekend op 12-13-14 mei 2017.
Narwhals arm&rijk weekend
20170114_12230620170113_20481720170113_204831

Narwhals arm&rijk weekend

BLOKHUT - 15 JANUARI 2017 Fotoalbum van het Narwhals Arm&Rijk weekend.