Lid worden

Wil je onderdeel uitmaken van onze vereniging en wil je aan de slag met Spelen met muziek, De Muziekspeeltuin, muziekles, zang, of het maken van muziek in onze orkesten of bij het Jeugdwerk? Laat het ons dan weten, zelfs een combinatie van onderdelen is mogelijk!

Voor het lidmaatschap van JNA is per kwartaal een contributie verschuldigd, die vooruit moet worden betaald. Voor het lidmaatschap geldt de volgende contributieregeling.

Lidmaatschap Contributie
Jeugdwerk € 80,- per jaar
Muziekvereniging (bij deelname papieractie) €  50,- per jaar
Muziekvereniging (bij geen deelname papieractie) € 240,- per jaar
Jeugdwerk & Muziekvereniging (bij deelname papieractie) €  90,- per jaar
Jeugdwerk & Muziekvereniging (bij geen deelname papieractie) € 280,- per jaar

Leden van de muziekvereniging die de AOW-leeftijd hebben bereikt zijn vrijgesteld van deelname aan de papieractie en betalen € 100,- per jaar. Leden die de AOW-leeftijd hebben bereikt die toch blijven meewerken aan de papieractie betalen € 50,- per jaar.

Voor leden die geen gebruik maken van de automatische incasso regeling geldt een opslag voor administratiekosten van € 10,- op jaarbasis. Nieuwe leden zijn contributie verschuldigd vanaf het kwartaal, volgend op de aanmelding, terwijl bij afmelding de contributie beëindigt, met ingang van het eerst volgende kwartaal.

Ja, ik wil lid worden!