logo-sophistic

Sophistic

Sophistic

Jarenlang heeft Sophistic gevarieerde danslessen verzorgd bij Muziekvereniging Jong Nederland Asten. Vanaf het begin van de corona-tijd, hebben we helaas veel afmeldingen gekregen en door de afname van leden voor de verschillende dansgroepen, zijn wij als vereniging helaas genoodzaakt de lessen stop te zetten.

In de tussentijd zoeken wij de samenwerking op met andere verenigingen om bij onze concerten en musicals de dansen te verzorgen. Bij onze laatste musical My Fair Lady hebben we ook al heel fijn samengewerkt met dansgroep Démarrage uit Lierop onder leiding van Tom Renders.

Wij betreuren het als vereniging dat we nu geen dansgroepen hebben, maar hopen dat dit in de toekomst weer terugkomt en dat dit een tijdelijke stop is.

Mocht u nu zelf interesse hebben of een zoon of dochter die graag zou willen dansen, dan kunt u contact opnemen met het bestuur van onze vereniging. Dan houden wij u op de hoogte van de mogelijkheden.

Email: ledenadministratie@jnasten.nl

Fotoalbums

Kerstconcert Da Capo in de Lisse (foto’s Rob Fritsen)
y2i4553y2i4574y2i4575

Kerstconcert Da Capo in de Lisse (foto’s Rob Fritsen)

Foto's: Rob Fritsen / SIRIS
Geslaagden MJNA
repetitie-van-my-fair-lady-2019-41repetitie-van-my-fair-lady-2019-36repetitie-van-my-fair-lady-2019-28

Geslaagden MJNA

?? Diploma-uitreiking Laatste repetitie voor de vakantie De afgelopen tijd zijn er maar liefst zes leden van Muziekvereniging Jong Nederland Asten geslaagd. Deze leden zijn gisteravond tijdens de laatste repetitie voor de vakantie in het zonnetje gezet. Nadat voorzitter Han van Bussel op persoonlijke wijze de diploma's overhandigde, zette het A-Orkest de felicitatiemars in. Wij willen alle geslaagden nogmaals feliciteren! Jullie hebben mooie prestaties geleverd! ? Lizette Arts, A diploma dwarsfluit met 47,5 punten; Nynthe Vissers, A diploma dwarsfluit met 43,5 punten; Elles Berkvens, A diploma dwarsfluit met 42,5 punten; Karlijn Geelen, A diploma alt-saxofoon met 46,5 punten; Youri Vissers, B diploma trompet met 42,5 punten; Marije Swinkels, B diploma fagot met 56 punten en met lof. ? Rob Fritsen / SIRIS Asten Someren Bedankt voor de prachtige foto's!
Optreden Openluchtmuseum de Locht
img-20190701-wa0083img-20190701-wa0084img-20190701-wa0085

Optreden Openluchtmuseum de Locht