Da Capo

Seniorenorkest Da Capo 

Da Capo is het seniorenorkest binnen MJNA en heeft als motto “blijf kwiek, maak muziek”. Ruim vijfentwintig muzikanten van 55 jaar en ouder komen eenmaal per week bijeen voor een repetitie op donderdagochtend. Waar op een gezellige en ontspannen manier samen muziek gemaakt wordt. De meeste leden hebben jarenlange ervaring als muzikant, maar ook als u  in het verleden een muziekinstrument hebt bespeeld en het toch weer eens wilt proberen bent u bij Da Capo van harte welkom. Door de ervaring is het orkest in staat om heel gevarieerde muziek te maken. Nagenoeg alle genres komen aan bod. Het orkest staat onder leiding van Wim van Osch,.

Het orkest wordt regelmatig gevraagd om bij allerlei evenementen de stemming te verhogen door het spelen van aantrekkelijke blaasmuziek. Jaarlijks kunt u bijvoorbeeld genieten van het optreden van Da Capo in het Carat-paviljoen in Helmond. In de agenda vindt u meer informatie over dit optreden of over de andere optredens van Da Capo.

Bent u geïnteresseerd in onze muziek, of wilt u lid worden? Op donderdagmorgen is het van 9.30 tot 11.30 uur mogelijk een repetitie van Da Capo bij te wonen in Gemeenschapshuis ’t Kwartier.

CONTACT

Da Capo
Lida van Oosterhout
06-12559472
dacapo@jnasten.nl