Incantare

Incantare

De vocale tak van Jong Nederland.

Het koor is aanvankelijk begonnen als projectkoor in 2005, toen er voor het stuk ‘Lost in Time’, behoefte was aan zangers en zangeressen. Na de succesvolle uitvoering in Kerkrade tijdens het Wereld Muziek Concours met de percussiegroep van MJNA, besloot een groot deel van het projectkoor door te gaan onder de naam Incantare wat in het Italiaans betoveren betekent.

Dat Incantare betovert blijkt wel uit de vele optredens die regionaal alsook ver buiten de regionale grenzen plaats vinden.

Incantare wordt op professionele, enthousiaste wijze gemotiveerd door een bijzonder kundig dirigent, Rusmin Madesko. De dirigent, tevens toetsenist, haalt het beste uit de mensen naar boven om daardoor een prestatie van hoog niveau neer te kunnen zetten. The Passion in Asten Heusden die  reeds 5 maal op professionele wijze uitgevoerd is, is daarvan het levende bewijs. Op verschillende korenfestivals zoals Middelburg en Terneuzen heeft Incantare hoge ogen gegooid met een zeer gevarieerd repertoire.

Incantare is een hechte club van enthousiaste zangers en zangeressen, aangevuld met een bassist en percussionist die samen streven naar perfectie op muzikaal gebied echter bestaat er zeker ook aandacht voor gezelligheid en saamhorigheid. Zingen maakt mensen blij!

Het koor repeteert elke maandagavond van 20.15 tot 21.45 uur.

CONTACT

Incantare
Wim van Bussel
0493-69 54 07
incantare@jnasten.nl

Fotoalbums

Kerstconcert Da Capo in de Lisse (foto’s Rob Fritsen)
y2i4553y2i4574y2i4575

Kerstconcert Da Capo in de Lisse (foto’s Rob Fritsen)

Foto's: Rob Fritsen / SIRIS
Geslaagden MJNA
repetitie-van-my-fair-lady-2019-41repetitie-van-my-fair-lady-2019-36repetitie-van-my-fair-lady-2019-28

Geslaagden MJNA

?? Diploma-uitreiking Laatste repetitie voor de vakantie De afgelopen tijd zijn er maar liefst zes leden van Muziekvereniging Jong Nederland Asten geslaagd. Deze leden zijn gisteravond tijdens de laatste repetitie voor de vakantie in het zonnetje gezet. Nadat voorzitter Han van Bussel op persoonlijke wijze de diploma's overhandigde, zette het A-Orkest de felicitatiemars in. Wij willen alle geslaagden nogmaals feliciteren! Jullie hebben mooie prestaties geleverd! ? Lizette Arts, A diploma dwarsfluit met 47,5 punten; Nynthe Vissers, A diploma dwarsfluit met 43,5 punten; Elles Berkvens, A diploma dwarsfluit met 42,5 punten; Karlijn Geelen, A diploma alt-saxofoon met 46,5 punten; Youri Vissers, B diploma trompet met 42,5 punten; Marije Swinkels, B diploma fagot met 56 punten en met lof. ? Rob Fritsen / SIRIS Asten Someren Bedankt voor de prachtige foto's!
Optreden Openluchtmuseum de Locht
img-20190701-wa0083img-20190701-wa0084img-20190701-wa0085

Optreden Openluchtmuseum de Locht