AMV gaat weer bijna van start

Geniet jouw kind ook zo van muziek?
Start dan met muziekles (al vanaf 6 jaar!)

💡 Leuk én goed voor de ontwikkeling
Muziek maken is niet alleen leuk, het heeft ook een positief effect op de hersenontwikkeling én sociale vaardigheden van je kind. Laat daarom jouw zoon of dochter alvast kennis maken met muziek!

🎵 Algemene muzikale vorming
Voor kinderen vanaf 6 jaar starten we weer met de succesvolle basisopleiding voor muziek. De Algemene Muzikale Vorming (AMV) is een mooie aanloop naar het bespelen van een instrument. De kinderen leren tijdens deze lessen noten lezen, te luisteren naar muziek en zelf muziek te maken. Ook gaan ze op een speelse manier aan de slag met het ritmegevoel, het gehoor en de stem. Samen spelen is niet alleen leuk maar ook heel leerzaam vanwege het samenspel. De kinderen krijgen daarom wekelijks les in een groep met leeftijdsgenootjes.

🥁🎷 Instrument kiezen
Voor het noten lezen en oefenen krijgen de leerlingen een blokfluit tot hun beschikking. Daarnaast krijgen de kinderen gedurende de lessen meer informatie over verschillende instrumenten. Zo komen ze er spelenderwijs tijdens de AMV achter wat ze verder willen gaan doen. Wordt het een blaas- of toch een slagwerkinstrument? De AMV-docente zal ook adviseren welk instrument het meest geschikt is, echter is de uiteindelijke keuze voor de leerling zelf.

📜 Ontvang een getuigschrift
De AMV-lessen duren een schooljaar, daarna zijn de kinderen klaar om door te stromen met het muziekinstrument naar keuze. Ter afsluiting van de lessen ontvangen de leerlingen een getuigschrift.

📲 Interesse? Meld je dan aan bij Ton!

Opleidingscoördinator, Ton Van de Weijenberg
📞 06 – 18 96 75 97
📧 opleidingen@jnasten.nl