Even voorstellen: Frank van Stekelenburg

Mijn naam is Frank van Stekelenburg en ben getrouwd met Marion Raijmakers. Wij wonen met ons gezin aan de Hofstraat, in mijn ouderlijke huis in Asten, waar ook ons assurantiekantoor is gevestigd. Nog nooit in mijn leven verhuisd en werk aan huis dus………

Ik ben geboren op 23 maart 1961 en vader van 3 kinderen. Een zoon en twee dochters. Onze zoon Ferd is al jarenlang lid van het percussie ensemble van stichting jong Nederland Asten. Door hem zijn wij dan ook in contact gekomen met Jong Nederland. Wat ons in de loop der jaren daarbij erg is opgevallen is de prima sfeer in deze club en het grotesaamhorigheidsgevoel. Iedereen doet zijn best en daarbij is het ook nog heel erg gezellig. De juiste ingrediënten voor een mooie vereniging lijkt me.

Vanwege het lidmaatschap van Ferd hebben we ook kennis gemaakt met het ophalen van papier bij deze club. Een hele sociale bezigheid op de zaterdag. Wat me daar vooral van is bijgebleven is dat iedereen hier ook weer erg enthousiast aan meewerkt. Uiteraard met dank aan een zekere vaste kern van leden en ook niet te vergeten de koffie en de soep tussen de middag.

Onlangs werd ik benaderd voor de functie van voorzitter van Stichting Jong Nederland Asten, dat is natuurlijk op zich al een eer. Voorzitter worden van zo’n enthousiaste en veelzijdige club dat moet wel leuk zijn is mijn eerste gedachte. Mooi om voor deze vereniging iets te kunnen betekenen en ik kijk dan ook uit naar onze samenwerking. We zien elkaar hopelijk snel zodat wij elkaar beter leren kennen.