Geen oud papier actie in december en januari

In december en januari wordt op zaterdag geen oud papier opgehaald. Papier wegbrengen, met de nodige maatregelen, is wel mogelijk!
In verband met de huidige lockdown haalt Jong Nederland Asten in december en januari geen oud papier op. Het ophalen gebeurt normaal door onze leden. Om de veiligheid en gezondheid van onze leden en hun familie te beschermen is besloten om in december en januari te stoppen met het huis aan huis ophalen van oud papier.
Zet op 19 december en 9 en 16 januari dus geen papier aan de straat. Spaar het papier op totdat we weer gaan ophalen, of breng het papier zelf weg naar onze papierloods.
24/7 brenglocatie oud papier en karton:
Papierloods Jong Nederland Asten
Ommelsveld 9 Asten
Doe het oud papier en karton in de daarvoor bestemde bakken. Houd bij het wegbrengen de richtlijnen van het RIVM in acht:
* Breng het papier alléén weg
* Houd minimaal 1,5 meter afstand van anderen
De locatie is 7 dagen per week, dag en nacht bereikbaar. Probeer het papier daarom zoveel mogelijk gespreid in te leveren. Kom dus niet massaal op zaterdagmiddag. Is het onverwachts toch druk? Wacht dan even in je auto totdat het weer rustiger is en je, met minimaal 1,5 meter afstand, het papier kunt weggooien in de daarvoor bestemde bakken.
Zodra de maatregelen van het RIVM weer de mogelijkheid bieden om op een veilige manier oud papier op te halen, zullen wij dit weer doen.
Voor nu rekenen we op jullie begrip. Alleen samen krijgen we corona onder controle!