Nieuwe voorzitter Jeugdwerk

Over een paar weken start het nieuwe seizoen van het jeugdwerk, en wel met een nieuwe voorzitter! Na 6,5 jaar geeft Petrie Knapen de voorzittershamer door aan Ruud Slaats. Jeannette Haazen blijft vice-voorzitter.

Hieronder stelt Ruud zich even voor:

Hallo,

Ik ben Ruud Slaats en ik word de nieuwe voorzitter van het Jeugdwerk van Jong Nederland Asten. Ik ben 34 jaar oud, getrouwd met Jorie van den Bosch en we hebben twee geweldige zonen Mick(5) en Rein(2). Mijn beroep is Broodbakker in één van de beste bakkerijen van Nederland, Bakkerij Jenny van der Putten in Mierlo.

Na 16 jaar lid en 14 jaar leiding (30 jaar totaal) van JNA zet ik nu de stap naar het voorzitterschap. Vanaf m’n 4e al bij de Trollen en tot m’n 18e bij de L.A.M. Ik keek als lid al op naar de leiding en zou op een dag ook ooit leiding willen worden. Vele groepen, jeugdbesturen en commissies verder keek ik ook steeds meer op naar alle voorzitters bij het Jeugdwerk. Ergens was het een kleine droom om ooit voorzitter te worden en afgelopen juli kwam die kans.

Nu komt die kleine droom uit en hoop ik dat ik voor jullie en voor onze vereniging een goede voorzitter mag worden waar jullie later met veel plezier op terug kunnen kijken.

Groeten, Ruud Slaats
Zomerkamp 2023