Onderhoud instrumentarium en uniformen

Martijn Welten en Bram van den Eerenbeemt verzorgen het onderhoud van het instrumentarium en de uniformen. Binnen deze functie zitten ze ook in het bestuur van MJNA. Graag stellen zij zich zelf aan je voor:

Martijn Welten

Ik ben Martijn Welten, 37 jaar oud, en al ruim 27 jaar lid MJNA als enthousiast en fanatiek slagwerker. Naast muziek maken tevens lid van de muziekcommissie, en vaste coördinator bij concoursen.
Momenteel woonachtig op de Lotusstraat, samen met mijn vriendin Wendy, Shanaya en onze jongste spruit Noah

Bram van den Eerenbeemt

Mijn naam is Bram van den Eerenbeemt, 31 jaar oud en sinds 1998 lid van onze mooie muziekvereniging MJNA waar ik trompet speel in het A-orkest. Na een aantal jaren in de werkgroep van het A-orkest te hebben gezeten ga ik me nu op een andere manier inzetten voor de club.

Samen gaan wij ons best doen om de taken van Wim van Bommel (het onderhoud van alle instrumentarium, uniformen en alles wat daarbij nog meer komt kijken) over te nemen. Martijn zal zich met name richten op het stukje slagwerk en Bram op het gedeelte blaasinstrumenten.

Heb je problemen met je instrument, of andere vragen met betrekking tot instrumenten of uniformen? Stuur dan een mail naar instrumenten@jnasten.nl.

Groeten,

Martijn Welten en Bram van den Eerenbeemt