Spaar voor korting op My Fair Lady kaarten!

Na de succesmusicals Anatevka, Mathilda en Carmen brengt Muziekvereniging Jong Nederland Asten dit jaar de musical My Fair Lady op de planken.
Op 17, 18, 19 én 20 oktober wordt voor deze prachtmusical sportcomplex De Schop omgetoverd tot een waar theater. Het wordt een uniek uitje in Asten.

Vanaf 14 april tot en met 25 mei kun je sparen voor € 7,50 korting op een kaartje bij PLUS Erik Gorissen in Asten. In deze periode krijg je bij elke € 10,- aan boodschappen één zegel. Met 10 spaarzegels is de spaarkaart vol. Volle spaarkaarten met een bijbetaling van € 14,99 geven recht op één toegangsticket.

Na inlevering van de volle spaarkaart ontvang je een vouchercode waarmee je via deze website een zitplaats kunt reserveren. Eén voucher geeft recht op één keer korting op uw toegangsticket. Het is mogelijk om bij het reserveren van het ticket meerdere tickets te reserveren.

Spaarkaarten kunnen tot en met 1 juni 2019 ingeleverd worden. Er is een maximum aantal kaarten beschikbaar. Voor de actie geldt OP=OP. Als alle kaarten uitverkocht zijn verliezen eventuele volle spaarkaarten hun waarde.