Muziekles voor volwassenen

Ontdek het plezier van samen muziek maken

Heb je altijd al een blaas- of slagwerkinstrument willen leren bespelen? Of lijkt samen muziek maken je geweldig? Dan is dit je kans!

Muziekvereniging Jong Nederland Asten organiseert de tweede editie van Nieuw Talent orkest Asten, een uniek muziekproject voor volwassenen. In tien repetities ervaar je hoe fantastisch het is om samen muziek te maken. De eerste repetitie is op zondag 18 februari 2024, 14.00 uur in ’t Kwartier, Kerkstraat 10 in Asten.

Om mee te kunnen doen hoef je geen muzikale ervaring te hebben of noten te kunnen lezen. De repetities duren twee uur en die vliegen voorbij! Natuurlijk is er een pauze en belangrijk: het plezier staat voorop. Het project sluit af met een feestelijk concert.

Doe ook mee!

De muziekvereniging zorgt voor een instrument en lessenaar. Misschien weet je al welk instrument je wilt bespelen en anders kies je op de eerste repetitie een instrument. Verder krijg je een complete orkestmap. Meer dan 2.500 Nieuw Talent Orkest muzikanten gingen je voor en ontdekten een geweldige nieuwe hobby!

Wat je moet weten:

Startdatum: zondag 18 februari 2024, 14.00-16.00 uur

Vervolg: om de week op dinsdagavond vanaf 27 februari

Locatie: ’t Kwartier, Kerkstraat 10 in Asten

Kosten: € 75,- per persoon voor het hele project

Kijk voor meer informatie op www.jnasten.nl of neem contact op met Ton van de Weijenberg 06 18 96 75 97 of via opleidingen@jnasten.nl.

CONTACT

Opleidingscoördinator
Ton van de Weijenberg
06 – 18 96 75 97
opleidingen@jnasten.nl