Muziekles

Weet jij al welk instrument je wil gaan spelen? Dan kun je bij ons terecht. Vanaf 7 jaar kun je beginnen met de lessen en het instrument van jouw keuze.

Wordt het klarinet? Saxofoon? Trompet? Drums? Of misschien wel dwarsfluit of trombone?

Vanaf 7 jaar kan je kiezen voor individuele les. Je start meteen met de voorbereiding voor je eerste muziekexamen, dit duurt gemiddeld 2 jaar.

Na een aantal maanden kijken we of je al ver genoeg bent om ook samen met leeftijdsgenootjes muziek te maken in Kidzzz of Percussie-Kidzzz. Hierdoor heb je naast de muziekles op jouw instrument ook elke week een samenspeelmoment met andere kinderen. Dat is leuk, en je leert veel van elkaar! Samen treed je ook op voor publiek.

Wil je samen met een vriendje of vriendinnetje starten? Dat kan! We plannen het dan zo dat je samen les krijgt.

Speciaal vanaf 7 jaar

Deze lessen is afgestemd op kinderen vanaf 7 jaar.

Tijden en kosten

Word voor € 50 lid van onze Muziekvereniging.

Deze lessen duren 20 tot 30 minuten en lopen gelijk aan een schooljaar en er kan elk moment in het jaar gestart worden

De dagen en het tijdstip wordt samen in overleg bepaald.

Instrumenten

Er hoeft voor de muzieklessen geen eigen instrument te worden aangeschaft. Je krijgt van ons het instrument om mee te oefenen.

Vervolgmogelijkheden

  • Na een aantal maanden kijken we of je al ver genoeg bent om ook samen met leeftijdsgenootjes muziek te maken in Kidzzz of Percussie-Kidzzz
  • Je start meteen met de voorbereiding voor je eerste muziekexamen, dit duurt gemiddeld 2 jaar.

Eerder beginnen?

Ben je nog geen 7, maar wil je al zo graag beginnen? Neem contact op met Ton van de Weijenberg 06 18 96 75 97 of via opleidingen@jnasten.nl. Dan kijken we wat er mogelijk is.

CONTACT

Opleidingscoördinator
Ton van de Weijenberg
06 – 18 96 75 97
opleidingen@jnasten.nl

Fotoalbums

Kerstconcert 2023 (Foto’s Rob Fritsen/SIRIS)
muziekvereniging-jong-nederland-asten-kerstconcert-in-de-h.-maria-presentatiekerk-in-asten-23-12-2023-2muziekvereniging-jong-nederland-asten-kerstconcert-in-de-h.-maria-presentatiekerk-in-asten-23-12-2023-3muziekvereniging-jong-nederland-asten-kerstconcert-in-de-h.-maria-presentatiekerk-in-asten-23-12-2023-4

Kerstconcert 2023 (Foto’s Rob Fritsen/SIRIS)

Zomerconcert bij ’t Kwartier (foto’s o.a. Hein van Bakel/Peelbelang)
img_4109img_4110img_4112

Zomerconcert bij ’t Kwartier (foto’s o.a. Hein van Bakel/Peelbelang)

Kerstconcert 2022
zaterdag-17-dec-2022-in-de-kerk-in-asten-een-kerstconcert-verzorgd-door-muziekvereniging-jong-nederland-aste-3zaterdag-17-dec-2022-in-de-kerk-in-asten-een-kerstconcert-verzorgd-door-muziekvereniging-jong-nederland-aste-4zaterdag-17-dec-2022-in-de-kerk-in-asten-een-kerstconcert-verzorgd-door-muziekvereniging-jong-nederland-aste-5

Kerstconcert 2022

Foto's: Rob Fritsen/SIRIS