Rolling Notes

100% entertainment met The Rolling Notes! The Rolling Notes is een big band met invloeden vanuit de pop- en feest muziek. Niet alleen een lust voor het oor maar ook een lust voor het oog. Kloppend hart is het combo van drumstel, keyboard en basgitaar, dat de basis vormt voor twaalf blazers en een zangeres. De repetitie van The Rolling Notes is iedere woensdagavond van 19.30 tot 21.30 uur.

The Rolling Notes zorgt bij optredens voor muzikaal entertainment; een combinatie van muzikaliteit, frisse uitstraling en een erg herkenbaar repertoire. Zo kan er bijvoorbeeld gedanst worden op Glenn Miller, worden gerockt met Guns n’ Roses, worden meegezongen met de Zangeres Zonder Naam of worden geschuifeld op Norah Jones. Kortom, een gevarieerd repertoire van popklassiekers en swingende jazz muziek.

Elk optreden van The Rolling Notes is weer een feestje om naar te luisteren en te kijken. Door ons afwisselende en uitgebreide repertoire kunnen we op bijna elk feestje, open dag of evenement een toegevoegde waarde zijn. Benieuwd naar de mogelijkheden? Aarzel dan niet om contact op te nemen!

Zo klinken The Rolling Notes

CONTACT

Rolling Notes
Jos Steenhuis
06-29548329
info@rollingnotes.nl