Bestuursvacature MJNA: PR-Coördinator

Vanaf 2011 verzorg ik de PR voor MJNA, inmiddels samen met de verschillende PR-werkgroepleden. Een leuke periode, maar na twee bestuurperiodes is het tijd om het stokje over te gaan dragen. Daarom zijn wij op zoek naar iemand die graag de PR wil verzorgen voor de muziekvereniging.

Dit doe je niet alleen, maar samen met de PR-werkgroepleden van ieder onderdeel. Zij leveren jou de teksten en foto’s aan en jij zorgt ervoor dat deze passen bij onze huisstijl. Vervolgens leg jij contacten met de pers of andere externe partijen (bijvoorbeeld bij druk- en/of vormgeefwerk) en verwerk je het nieuws voor de website, social media en/of nieuwsbrief.

Wat is belangrijk voor deze functie?
Je hebt hart voor muziek, dans en zang en je helpt de vereniging graag om positief onder de aandacht te blijven. Uiteraard is het fijn als je een communicatie- of marketingachtergrond hebt, maar het belangrijkste is dat jij goed met teksten overweg kan. Daarbij vind je het leuk om onze vereniging positief te promoten op social media en de website.

Heb jij interesse?
Lijkt het je leuk om iets te betekenen voor onze vereniging en deze PR-functie op te pakken? Mail dan een korte motivatie en waarom jij geschikt bent naar secretariaat@muziekvereniging.jnasten.nl

Wie weet mag ik dan het stokje aan jou overdragen!

Met muzikale groet,

Linda Maas